Mitt navn er Tonelle. Jeg har en bachelor i grafisk design fra University of Lincoln i England og studerer nå brukeropplevelse (UX) design ved Noroff på deltid.
Med arbeidserfaring fra digitalt byrå i England og de siste årene som in-house designer, er jeg nå på utkikk etter nye utfordringer og oppdrag. Drømmen er å jobbe i et byrå hvor jeg også kan få mer praktisk erfaring i UX/UI og Design Thinking.
Mitt ansvar som in-house designer har vært å sørge for at bedriften har alt de behøver av materiell til messer og kundebesøk, samt at de nådde ut med sin markedsføring til eksisterende og potensielle kunder i analoge og digitale kanaler. De har vunnet priser og nominasjoner for beste stand ved flere messer. Jeg er vant til å jobbe selvstendig, men trives aller best som en del av et tverrfaglig team.
Som person er jeg omgjengelig, ydmyk, nysgjerrig og hjelpsom. Jeg liker blant annet å reise, spille PS4, tilegne meg ny kunnskap, og å dra på forelesninger og workshops.
Dersom du er interessert i et mulig samarbeid og ønsker å vite mer om meg og mine kvalifikasjoner, må du gjerne kontakte meg direkte eller besøke min profil på LinkedIn.
All images and designs posted on this website are my own and may not be copied without my permission.
Back to Top